Drukken

Drukwerk is vakwerk. Wij staan garant voor een goed en hoogwaardig product dat wordt vervaardigd met de meest moderne apparatuur. Alle aangeleverde documenten worden eerst door ons gecontroleerd voordat ze op plaat worden gezet. Mochten wij onjuistheden waarnemen, dan nemen wij direct contact op om de levertijd niet in gevaar te brengen. Ook tijdens en na het drukken worden controles uitgevoerd om de kwaliteit te waarborgen.

Vellen
Wij werken uitsluitend met Computer To Plate techniek (filmloos) en drukken met raster 70. (175 lpi) op Heidelberg vellenpersen van GTO formaat 50 x 35 cm tot 102 x 72 cm grootformaat in 2, 4 en 5 kleuren. Iedere order wordt op de juiste pers vervaardigd om te allen tijde de beste kwaliteit maatwerk te leveren. Tenzij de opdrachtgever anders aangeeft, werken wij uitsluitend met FSC gecertificeerd papier.

Enveloppen
Een envelop is een product dat na het drukken niet verder wordt afgewerkt. De ongelijkheid in dikte (plakranden en/of vensters) en de maatverschillen van 2 mm rondom maken het bedrukken niet eenvoudig. Echter op speciaal vervaardigde enveloppenpersen is veel meer mogelijk dan op een  doorsnee offsetpers.
In 1 of 2 kleuren bedrukte enveloppen kunnen aan 4 zijden aflopend worden bedrukt. Bij Full Colour bedrukking is aan de bovenzijde 8 mm grijperwit noodzakelijk. Tevens vervaardigen wij enveloppen volledig op maat, bijvoorbeeld met eigen binnendruk of afwijkend venster.

Kranten
In coldset rotatiedruk vervaardigen wij kranten in dagblad formaat van 2 tot 28 pagina’s en tabloid van 4 t/m 56 pagina’s geheel in Full Colour. Wij bieden de keuze uit 6 papiersoorten van 45 grs. tot 80 grs. Door het gebruik van infrarood droging wordt overzetten van de inkt bij normale inktbezetting uitgesloten.

Posters
Posters worden gedrukt vanaf A3 formaat tot en met Abri. Wij hebben gekozen voor een kwalitatief hoogwaardig product van constante kwaliteit. Gedrukt in raster 70 op 130 grs. affiche papier, dit papier is tevens uitermate geschikt om aan te plakken. De grote formaten worden apart gedrukt en alle kleinere formaten in combinatie. Dit maakt het mogelijk in offset gedrukte posters te leveren vanaf 100 ex. tegen uiterst scherpe prijzen. Bij kleinere oplages kunnen wij u printen of plotten aanbieden.

Combinatiedrukken
Drukken in combinatie (met andere orders samen op één drukvel) is in sommige gevallen een leuke oplossing om kosten te besparen. Een nadeel kan zijn dat er een beperkte keuze is in papiersoorten die uitsluitend in Full Colour wordt gedrukt. Ook hanteren wij vaste aantallen en vaste productiedagen.